- הצומח והחי במשנת הרמב"ם
- צמחי תימן בתרבות יהודייה, כנס במכללה האקדמית באשקלון
- מפירות ארצנו, ישיבת הגולן
- תולעת השני, באנגלית
- תולעת השני, השתלמות לנשות לשכת הפרוכת
- הקטורת, שיעור במערת המכפלה
- הכנת החושן למקדש, ערב השקה לספר, ישיבת הר ברכה
- על ר' אברהם פורטלאונה בעל שלטי גיבורים – ראשון חוקרי המקדש
- המדע בשירות ההלכה: בדיקת חלב לבשר כשר- על גיבון חלב כמדד להבחנה בין בעלי חיים טהורים לטמאים
- על הארבה הכשר, סימניו, העברת מסורת ואופן התקנתו לאכילה- ביקור במטבח של זהר עמר
- מסורת אכילת החגבים בתפוצות ישראל, ישיבת הר ברכה
- על הארבה הכשר בסעודת המסורת – חלק א'
- על הארבה הכשר בסעודת המסורת – חלק ב'
- היין בעת העתיקה, כנס בנאות קדומים
- גתות היין מאתר החובלתא (הליוסטון), כנס במעבה ההר
- מנהג הטינון בעשבים להכנת מצות במסורת יהודי תימן
- כנס סעודת המסורת תשפ"א – שידור כל האירוע