Online lectures הצומח והחי במשנת הרמב”םצמחי תימן בתרבות יהודייה, כנס במכללה האקדמית באשקלוןמפירות ארצנו, ישיבת הגולןתולעת השני, באנגליתתולעת השני, השתלמות לנשות לשכת הפרוכתהקטורת, שיעור במערכת המכפלההכנת החושן למקדש, ערב השקה לספר, ישיבת הר ברכהעל ר’ אברהם פורטלאונה בעל שלטי גיבורים – ראשון חוקרי המקדשהמדע בשירות ההלכה: בדיקת חלב לבשר כשר- על גיבון חלב כמדד להבחנה בין בעלי חיים טהורים לטמאיםעל הארבה הכשר, סימניו, העברת מסורת ואופן התקנתו לאכילה- ביקור במטבח של זהר עמרמסורת אכילת החגבים בתפוצות ישראל, ישיבת הר ברכהעל הארבה הכשר בסעודת המסורת – חלק א’על הארבה הכשר בסעודת המסורת – חלק ב’היין בעת העתיקה, כנס בנאות קדומיםגתות היין מאתר החובלתא (הליוסטון), כנס במעבה ההר